News

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Mark Post, the pioneer of cultured meat, comes to TUM!

26.10.2023 - 4 PM - Maximus-von-Imhof-Forum 2, 85354 Freising

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AgriFood Demo Day 2023

The future of our agri-food system holds vital questions: What will our diets consist of, and how can we ensure a future-proof AgriFood system that sustainably produces affordable and nutritious food for everyone?

Dr. Oetker to partner with TUM Venture Labs

Support for start-ups in nutrition, agriculture and biotechnology

| Start-Up, Events

Start-up Pitch Event 6. Mai 2023

As the central organiser of the Farmvision Festival, the TUM Hans Eisenmann Forum for Agricultural Sciences, together with researchers from various areas of the Technische Universität München, the TUM Venture Labs and partner institutions at the Weihenstephan Campus, invites young and old to an exciting and educational…

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Munich Food Convention 04.05.2023

Was ist gelebte Nachhaltigkeit entlang der Lebensmittelwertschöpfung, was ist gesunde Ernährung und wie kann beides im Einklang am besten gelingen?

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Aerospace meets Agriculture

Thu, February 2, 2023, 9:00 AM – 4:00 PM How can aerospace technologies such as remote sensing or drones contribute to food security and sustainable agriculture?

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AgriFood Demo Day Munich 12.10.2022

Connect with the AgriFood industry, investors and startups transforming our global food system

| Events

Visit us at drinktec from 12.-16.09.2022

Visit us at Hall C3, Stand 305/307

| Events

Teilnahme beim Unternehmertag Agrar am 11. Mai 2022

Der Unternehmertag Agrar der TUM School of Life Sciences und der Hochschule Weihenstehan-Triesdorf (HSWT) findet am 11. Mai 2022 am Campus Weihenstephan statt. Rund 50 Unternehmen und Institutionen werden sich Ihnen ab 10:00 Uhr auf der Jobmesse im Zentralen Hörsaalgebäude (ZHG) präsentieren.  Hier geht es zum …

| Start-Up

Start-Up Koralo im BR Fernsehen

BR Magazin mehr/wert vom 14.04.22: Wie Fischersatz und Garnelen aus Bayern den Markt erobern - BR Magazin Gesundheit vom 22.02.22: Fermentation – Fisch- und Fleischersatz – was essen wir in der Zukunft